سبد خرید
معرفی اجمالی محصول گوشیهای میانردهی سامسونگ هر روز با نام و پیشوندهای جدید معرفی میشوند. اما همچنان با همان سبک قدیمی، طراحی و روانهی بازار میشوند. بعد از عرضهی سری A که تمرکز سامسونگ بر روی جنس بدنه و طراحی معطوف بود، حالا نوبت به سری J رسیده است. در این سری سامسونگ تمرکزش را بر روی سرعت اتصال به اینترنت، دوربین سلفی و قابلیتهای بازی در گوشی گذاشته است. از سری J تاکنون سه گوشی تقریبا یک شکل و شمایل عرضه شدهاند. گوشی «سامسونگ گلکسی J7» را میتوان بهترین گوشی از این سری دانست. سامسونگ این گوشی را به دوربین سلفی با سنسور 5 مگاپیکسلی همرا با فلشی از نوع LED در کنارش مجهز کرده است. مدل SM-J700H بر خلاف مدل SM-J700F از شبکهی 4G پشتیبانی نمیکند و تنها از شبکهی 3G پشتبانی میکند. همچنین این گوشی از دو سیمکارت پشتیبانی میکند. برای تجربهی بهتر بازی در این گوشی؛ سامسونگ برای گلکسی J7، تراشهی 64 بیتی اختصاصیاش با نام اگزینوس 7580 را در نظر گرفته که 8 هسته پردازندهی با قدرت پردازش 1.5 گیگاهرتز دارد. همچنین نمایشگر 5.5 اینچی گلکسی J7، با تراکم 267 پیکسل بر هر اینچ و رزولوشن 1280 در 720 پیکسل میتواند در لذتبردن از بازی نقش بهسزایی داشته باشد. این نمایشگر از نوع اولد است و از فنآوری سوپر امولد بهره میبرد. گلکسی J7 از جنس پلاستیک ساخته شده و171 گرم وزن دارد، البته قاب پشت گوشی هم قابل باز شدن است. از دیگر مشخصات ظاهری این گوشی میتوان به ضخامت 7.5 میلیمتری، طول 152 میلیمتری و عرض 79 میلیمتری مناسبش با در نظرگرفتن نمایشگر 5.5 اینچی آن اشاره کرد. علاوهبر پردازندهی اصلی 8 هستهای، پردازندهی گرافیکی «مالی 720»، 1.5 گیگابایت رم و 16 گیگابایت حافظه ی داخلی برای J7 در نظر گرفته شده است. البته میتوانید از کارت حافظهی جانبی تا حجم 128 گیگابایت هم در این گوشی استفاده کرد. گلکسی J7 به دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی همراه با فلش LED مجهز شده است. این دوربین میتواند ویدیوهایی با رزولوشن FullHD را با سرعت 30 فریم بر ثانیه ضبط کند. در گلکسی J7، از اندروید لالیپاپ نسخهی5.1 به عنوان سیستمعامل و رابط کاربری تاچویز استفاده شده است. همچنین امکان استفاده از Wi-Fi، بلوتوث و رادیو هم در این گوشی وجود دارد. سامسونگ، گلکسی J7 را به باتری لیتیوم- یونی 3000 میلیآمپر ساعتی مجهز کرده تا خیال کاربران برای بازی در این گوشی راحت باش
معرفی اجمالی محصول به نظر میآید که معرفی شش ماههی پرچمداران سونی کمی برای کاربران خسته کننده شده، اما سونی به هیچ عنوان دست از مواضع خود برنداشته و قصد دارد تا مصممانه این سیاست خود را ادامه دهد. سیاستی که امروزه در کمتر سازنده ای شاهد آن هستیم. به هر حال همچنان باید هر شش ماه یک بار منتظر پرچمداری جدید از جانب شرکت سونی بود که نسبت به نسل قبلیاش تفاوتهای نه چندان انقلابی داشته. اما اکسپریا Z3 را باید ورای سایر پرچمداران سونی دانست. ما هم در زمان رونمایی این گوشی گمان میکردیم که این گوشی تفاوت چندانی با نسل قبلی خود نداشته و باید Z3 را Z2 + 1 دانست. اما این تمام واقعیت نبود. چرا که اکسپریا Z3 کاملا نظر ما را به خود جلب نمود. شاید نتوان اتفاقی انقلابی در سونی اکسپریا Z3 پیدا کرد، اما میتوان این پرچمدار را تکامل یافته ترین و کم نقص ترین گوشی سونی تا به این تاریخ دانست. گوشیای که بسیار دوست داشتنی و دلچسب میباشد. اگر شما هم به اندازهی کافی کنجکاو شدهاید تا اطلاعاتی بیشتر در مورد برترین گوشی نیمسال دوم سونی در سال 2014 بدانید، با ادامهی نقد و بررسی دیجی کالا همراه باشید.
معرفی اجمالی محصول در هشتم اردیبهشت ماه 1394، LG در مراسمی نهچندان دلچسب، از جدیدترین پرچمدار خود رونمایی کرد. طراحان و سازندگان LG در G4 به دوربین، صفحهی نمایش و طراحی ظاهری توجه زیادی کردهاند. LG پرچمدار جدیدش را با یک صفحهی نمایش 5.5 اینچی معرفی کرد. این صفحهی نمایش دارای رزولوشن 2.5K از نوع IPS است که LG آن را Quantum True HD مینامد. همچنین LG برای محافظت از این صفحهی نمایش از گوریلا گلس 3 سود برده است. در طراحی این گوشی، خمیدگی خاصی شبیه به LG GFlex 2 استفاده شده است. این خمیدگی خفیف است؛ طوریکه به در دست گرفتن بهتر و سادهتر این گوشی و همچنین کنترل آن با یک دست کمک بسزایی میکند. از دیگر قابلیتهای چشمگیر این گوشی، دوربین جدیدی است که LG روی آن حساب ویژهای باز کرده است. این دوربین دریچهی دیافراگم f/1.8 و حسگر 16 مگاپیکسلی دارد. همچنین فناوری جدید جذب نور RGB در این دوربین به کار گرفته شده است که باعث میشود تصاویر ثبتشده نزدیکترین رنگ را به رنگهای اصلی داشته باشند. علاوه بر این،LG G4 به دوربین سلفی با حسگر 8 مگاپیکسلی مجهز شده است. این گوشی از درگاه کارت حافظهی جانبی تا 128 گیگابایت هم پشتیبانی میکند. سختافزار این گوشی را یک تراشهی اسنپدراگون 808 با معماری 64 بیتی، سه گیگابایت رم از نوع LPDDR3 و 32 گیگابایت حافظهی داخلی تشکیل دادهاند. این تراشه با لیتوگرافی 20 نانومتری دارای یک پردازندهی دو هستهای کورتکس A57 و یک پردازندهی چهار هستهای کورتکس A53 است. همچنین برای پردازشهای گرافیکی، آدرنو 418 را در خود جا داده است. گفتنی است که این اولین گوشی هوشمندی است که از تراشهی اسنپدراگون 808 بهره میبرد. نکتهی جذاب در مورد طراحی قاب پشتی این گوشی، ساخت آن در دو نوع پلاستیکی و چرمی است.LG ادعا کرده که چرم استفادهشده در این قاب، از نوع طبیعی است و مقاومت بالایی دارد. گوشی G4 با قاب چرمی در شش رنگ و با قاب پلاستیکی در سه رنگ روانهی بازار میشود.
معرفی اجمالی محصول آغاز تغییر و بهبود در طراحی گوشیهای هوشمند سامسونگ را میتوان در گلکسی آلفا مشاهده کرد. همان طور که میدانید گلکسی آلفا تماما فلزی نبود و تنها لبه های آن از این عنصر به ظاهر کم یاب در کشور کره جنوبی، بهره میبرد! دیری نپاید تا سامسونگ این نوع طراحی خود را به بلوغ و تکامل رساند که نتیجهی این زحمات منجر به تولید گوشیهای سری A شد. تا این جای کار خانوادهی A سامسونگ دارای سه عضو لایق گلکسی A3، A5 و A7 میباشد که هر سهی آنها از بدنهی تمام فلزی بهره میبرند. اما تا به امروز میتوان گلکسی A7 را بلند قامت ترین و قویترین عضو این خانواده دانست. فبلتی که همانند برداران کوچکتر خود ظاهری کاملا شیک و جذاب دارد و آمده است تا نگاه خریداران زیادی را به خود جذب کند. در یک مقایسهی کلی بین طراحی دو گوشی گلکسی A7 و S5 در میابیم که A7 از پرچمدار سال 2014 این کمپانی چشمنوازتر و شیکتر به نظر میرسد. همچنین با اندکی تامل درباره طراحی سری A میتوان دریافت که طراحی پرچم دار بعدی سامسونگ یعنی گلکسی S6 نیز در همین مسیر یعنی فلزی شدن به سر میبرد.
معرفی اجمالی محصول نقش بستن برند تجاری «سونی» روی قاب گوشیهای همراه، در بیشتر مواقع تضمینکنندهی کیفیت مناسب در طراحی و ساخت این محصولات است. شرکت سونی در طراحی و تولید گوشی، سیاستهای خاصی را دنبال میکند. یکی از این سیاستها تولید چندین سری گوشی با نامگذاریهای مختلف برای کاربران با سلیقههای متفاوت و البته سختافزارهای گوناگون است. سری C یکی از سری گوشیهای شرکت سونی است. گوشیهای تولیدشده در این سری، به عکاسان سلفی سونی مشهور هستند. این گوشیها معمولا به دوربینهای سلفی باکیفیت مجهزند. بعد از تولید سه نسل موفق از این سری، نامگذاری گوشی چهارم با پسوند الترا همراه شد. گوشی «سونی اکسپریا C5 الترا» (Sony Xperia C5 Ultra) با بزرگترین نمایشگری که تاکنون در این سری شاهدش بودیم، معرفی شد. سونی نمایشگری 6.0 اینچی را با رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل، برای این گوشی در نظر گرفته است. همچنین این نمایشگر لایهای مقاوم در برابر خرد شدن دارد. نمایشگر C5الترا از فناوری IPS بهره میبرد و تراکم 367 پیکسل بر هر اینچ دارد. این گوشی با توجه به ابعاد بزرگش 187 گرم وزن دارد؛ اما برخلاف بسیاری از گوشی های تولیدی سونی، در برابر آب یا گرد و خاک مقاوم نیست. سونی در C5الترا از تراشهی میانردهی شرکت مدیاتک مدل MT6752 استفاده کرده است. در این تراشه، پردازندهای 8 هستهای با معماری کورتکس A53 با قدرت پردازش 1.7 گیگاهرتز و پردازندهی گرافیکی مالی T760MP2 مورد استفاده قرار گرفتهاند. همچنین 2 گیگابایت رم هم روی این تراشه وجود دارد. C5الترا 16گیگابایت حافظه ی داخلی دارد. برای اولین بار امکان افزایش حافظهی داخلی این گوشی به کمک کارت حافظهی جانبی تا حجم 200 گیگابایت مهیا شده است. C5الترا به تمامی امکانات ارتباطی از جمله Wi-Fi، NFC، بلوتوث و رادیو مجهز شده است. همچنین این گوشی تک سیمکارته، از شبکهی 4G پشتیبانی میکند. امکانات مکانیابی از جمله A-GPS و GLONASS هم برای این گوشی در نظر گرفته شدهاند. سونی در چهارمین عکاس سلفیاش، دو دوربین با سنسورهای 13 مگاپیکسلی یکسان برای دوربین اصلی و سلفی استفاده کرده است. هر دو دوربین از امکاناتی نظیر فوکوس اتوماتیک، امکان فیلمبرداری با رزولوشن fullHD و سرعت 30 فریم بر ثانیه و فلش LED بهرهمند هستند. C5الترا به اندروید لالیپاپ نسخهی 5.0 مجهز شده؛ البته در کنار این سیستمعامل، از رابط کاربری خوشرنگولعاب سونی هم استفاده شده است. برای این گوشی بزرگ، باتری لیتیوم-یونی با ظرفیت 2930 میلیآمپرساعت در نظر گرفته شده که قابل تعویض نیست. این گوشی در سه رنگ سبزآبی، سفید و مشکی معرفی شده است.
معرفی اجمالی محصول تنها چند ماه پس از عرضهی غول چهار هستهای کمپانی سامسونگ یعنی Galaxy S III به بازار، این کمپانی مدل ارتقایافتهی آن را با تغییراتی کوچک نسبت به مدل پیشین معرفی نمود. از نظر شکل ظاهری و ابعاد، تغییری در این مدل به وجود نیامده است؛ تنها رنگهای مدل جدید نسبت به مدل پیشین گلکسی اس 3 تغییر کردهاند. همچنین صفحه نمایش به کار رفته بر روی این مدل، دقیقا همان صفحه نمایش بزرگ 4.8 اینچی از نوع SuperAMOLED است که در مدل پیشین هم نظر همگان را جلب کرد. اولین تغییر آن نسبت به قبل، افزایش رم از یک گیگابایت به یک و نیم گیگابایت و تغییر دوم چیپست پردازندهی آن است. چیپست مدل قبلی Exynos 4212 بود؛ ولی در این گوشی چیپست Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 به کار رفته است. دوربین I9305 نسبت به I9300 هیچگونه تغییری نداشته است؛ اما از نظر نرمافزاری نیز این مدل به نسخهی 4.3 از سیستمعامل اندروید مجهز شده است که آخرین نسخهی این سیستمعامل قدرتمند تا به امروز محسوب میشود. از نظر شارژدهی نیز، با توجه به تغییر نیافتن باتری، عملکردی مشابه با I9300 انتظار میرود. در کل، با توجه به قدرت کافی مدل پیشین یعنی Galaxy S III I9300، به نظر میرسد سامسونگ صرفا برای عقب نماندن از رقبای خود در بازار قصد دارد این مدل را با رم 1.5 گیگابایت عرضه کند. طبق اعلام کمپانی سامسونگ، این مدل فقط با ظرفیت 16 گیگابایت و البته قابلیت پشتیبانی از کارت حافظهی جانبی حداکثر تا 64 گیگابایت تولید شده است. برای آشنایی بیشتر با این گوشی قدرتمند، خوانندهی نقد و بررسی آن باشید.
معرفی اجمالی محصول استقبال از گوشی گلکسی S6 اج، سامسونگ را به فکر ساختن نسخهی بزرگتری از این گوشی اما با همان شکل و شمایل قبلی انداخت. برای تحقق این اندیشه؛ سامسونگ گوشی جدیدش را با نمایشگری بزرگتر، باتری با ظرفیت بیشتر و مقدار رم بیشتر، با نام «سامسونگ گلکسی اس6 اج پلاس» (Samsung galaxy S6 Edge Plus) طراحی و تولید کرد. این گوشی با بدنهی ساخته شده از فلز و شیشه 153 گرم وزن دارد. اما با بزرگ شدن ابعاد طولی و عرضی این گوشی، قطرش همچنان 7 میلیمتر باقی مانده است. گلکسی S6اج پلاس هم مثل S6اج دارای نمایشگری منحنی در لبههای راست و چپش است. در کنار این طراحی عالی و کمنظیر، نمایشگری منحنی از نوع اولد و با فنآوری سوپر امولد برای این گوشی با رزولوشن 2560 در 1440 و تراکم 518 پیکسل بر هر اینچ در نظر گرفته شده است. سامسونگ برای محافظت از این نمایشگر 5.7 اینچی از محافظهای گوریلا گلس نسخهی چهارم بهره برده است. تراشهی S6اج پلاس همان تراشهی اختصاصی سامسونگ اگزینوس 7420 است که پیشتر در گلکسی S6اج هم استفاده شده بود. این تراشهی قدرتمند 64 بیتی، پردازندهای 8 هستهای دارد. 4 هسته با معماری کورتکس A53 و قدرت پردازش 1.5 گیگاهرتز و 4 هستهی دیگر با معماری کورتکس A57 و قدرت پردازش 2.1 گیگاهرتز، هشت هستهی پردازندهی مرکزی، S6اج پلاس را تشکیل دادهاند. همچنین از دیگر مشخصات سختافزاری این گوشی میتوان به پردازندهی گرافیکی «مالی 760»، 4 گیگابایت رم اشاره کرد. این مقدار رم کمک میکند تا هر برنامه یا بازی به راحتی در این گوشی اجرا شود. گلکسی S6اج پلاس در دو ظرفیت 32 و 64 گیگابایت عرضه شده است. این گوشی از یک سیمکارت و شبکهی 4G پشتیبانی میکند. البته امکان استفاده از Wi-Fi، بلوتوث و NFC هم در این گوشی فراهم شده است. برای مکانیابی دقیق، هم فنآوریهایی نظیر A-GPS، GLONASS و Beidou در نظر گرفته شدهاند. دوربین S6اج پلاس از سنسور 16 مگاپیکسلی بهره میبرد. نوآوریهای قابل ملاحظهای در دوربین این گوشی وجود دارند که نمونهاش را قبلتر در سامسونگ گلکسی S6اج شاهد بودیم. همچنین این دوربین میتواند ویدیوهایی با رزولوشن 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه همراه با صدای استریو ضبط کند. دوربین سلفی S6اج پلاس هم به سنسوری 5 مگاپیکسلی مجهز شده است. سامسونگ، این گوشی را به سیستمعامل اندروید لالیپاپ نسخهی 5.1 و رابط کاربری تاچویز مجهز کرده است. در این گوشی هم مثل S6اج مجموعهی کاملی از حسگرها مثل ژیرسکوپ، قطبنما، شتابسنج، مجاورت، روشنایی، فشارسنج، شمارندهی ضربانقلب و سنجش اکسیژن خون مورد استفاده قرار گرفتهاند. با بزرگ شدن ابعاد S6اج پلاس، باتری آن هم در مقایسه با S6اج، ظرفیتی بیشتر و در حدود 3000 میلیآمپر ساعت دارد، که پاسخگوی یک روز استفادهی معمولی از گوشی است. این گوشی هم مثل S6اج در چهار رنگ سفید، مشکی، نقرهای و طلایی عرضه شده است.
معرفی اجمالی محصول امکان یادداشتبرداری با قلم، صفحهی نمایش بزرگ و سختافزار قدرتمند از ویژگیهای گوشیهای سری نوت سامسونگ هستند. بعد از تولید چهار نسل موفق از این گوشی، نسل پنجم با تغییراتی کم و بیش بزرگ طراحی و ساخته شد. شماری از این تغییرات، کم و کاستیهای سریهای قبل را پوشش دادهاند. البته تغییراتی هم باعث حذف قابلیتهای محبوب و کاربردی، گوشیهای قبلی این سری شدهاند. گوشی «سامسونگ گلکسی نوت 5» (Samsung galaxy Note5) برخلاف گوشیهای قبلی سامسونگ در همین سری، بدنهای از جنس فلز و شیشه دارد. این بدنهی فلزی باعث شده تا وزن نوت پنجم 171 گرم شود که در مقایسه با وزن نوت 4، چند گرمی سبکتر شده است. با در نظر گرفتن جای قلم در بدنه نوت5، این گوشی نزدیک به 7.6 میلیمتر ضخامت دارد که در مقایسه با نسل قبلیاش باریکتر هم شده است. در کنار طراحی عالی و چشمنواز نوت5، نمایشگری از نوع اولد و با فنآوری سوپر امولد برای این گوشی با رزولوشن 2560 در 1440 و تراکم 518 پیکسل بر هر اینچ در نظر گرفته شده است. سامسونگ برای محافظت از این نمایشگر 5.7 اینچی که از نظر اندازه با نسل قبلیش تفاوت نیست، از محافظهای گوریلا گلس نسخهی چهارم بهره برده است. تراشهی نوت5 همان تراشهی اختصاصی سامسونگ اگزینوس 7420 است که پیشتر در گلکسی S6 هم استفاده شده بود. این تراشهی قدرتمند 64 بیتی، پردازندهای 8 هستهای دارد. 4 هسته با معماری کورتکس A53 و قدرت پردازش 1.5 گیگاهرتز و 4 هستهی دیگر با معماری کورتکس A57 و قدرت پردازش 2.1 گیگاهرتز، هشت هستهی پردازندهی مرکزی، نوت5 را تشکیل دادهاند. همچنین از دیگر مشخصات سختافزاری این گوشی میتوان به پردازندهی گرافیکی «مالی 760»، 4 گیگابایت رم اشاره کرد. این مقدار رم کمک میکند هر برنامه یا بازی به راحتی در نوت5 اجرا شود. یکی از تغییرات نوت5 در مقایسه با نسل قبلیش حذف امکان استفاده از کارت حافظهی جانبی است. نوت5 در دو ظرفیت 32 و 64 گیگابایت عرضه شده است. این گوشی از دو سیمکارت و شبکهی 4G پشتیبانی میکند. البته امکان استفاده از Wi-Fi، بلوتوث و NFC هم در این گوشی فراهم شده است. برای مکانیابی دقیق، هم فنآوریهایی نظیر A-GPS، GLONASS و Beidou در نظر گرفته شدهاند. دوربین نوت5 بدون تغییر با نسل قبلیاش از همان سنسور 16 مگاپیکسلی بهره میبرد. البته نوآوریهای قابل ملاحظهای در دوربین این گوشی وجود دارند که نمونهاش را قبلتر در سامسونگ گلکسی S6 شاهد بودهایم. این دوربین میتواند ویدیوهایی با رزولوشن 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه همراه با صدای استریو ضبط کند. دوربین سلفی نوت5 هم به سنسوری 5 مگاپیکسلی مجهز شده است. سامسونگ، نوت5 را به سیستمعامل اندروید لالیپاپ نسخهی 5.1 و رابط کاربری تاچویز مجهز کرده است. در این گوشی هم مثل نوت 4 مجموعهی کاملی از حسگرها مثل ژیرسکوپ، قطبنما، شتابسنج، مجاورت، روشنایی، فشارسنج، شمارندهی ضربانقلب و سنجش اکسیژن خون مورد استفاده قرار گرفتهاند. با کم شدن ضخامت و ابعاد نوت5، باتری آن هم در مقایسه با نوت4، ظرفیتی کمتر و در حدود 3000 میلیآمپر ساعت دارد، که پاسخگوی یک روز استفادهی معمولی از گوشی است. نوت5 هم مثل S6 در چهار رنگ سفید، مشکی، نقرهای و طلایی عرضه شده است.
معرفی اجمالی محصول سری A سامسونگ، شاید از سریهای نوظهور در بازار گوشی همراه باشد، اما در تولید گوشیهای این سری؛ بهترین معیارها برای ساخت دستگاههای با کیفیت، درنظر گرفته شده است. چهارمین گوشی از این سری با نام «سامسونگ گلکسی A8» وارد بازار شد. این اولین گوشی میانرده سامسونگ یا حتی سایر برندها، مجهز به حسگر اثرانگشت است. همچنین به ادعای سامسونگ، A8 باریک ترین گوشی هوشمند، این شرکت کرهای است. ضخامت این گوشی با توجه به فلزی بودنش 5.9 میلیمتر است و در حدود 151 گرم وزن دارد. از دیگر مشخصات ظاهری این گوشی میتوان به طول 158 میلیمتریاش و عرض 77 میلی متری اشاره کرد. برای این گوشی تراشهی 64 بیتی اگزینوس 5430 درنظر گرفته شده است. دو پردازندهی 4 هستهای از نوع کورتکس A7 و A15 با فرکانسهای مختلف در این تراشه وجود دارند. همچنین Mali-T628 برای پردازشهای گرافیکی در نظر گرفته شده است. در کنار این پردازنده 2 گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظهی داخلی وجود دارد. البته با توجه به امکان افزودن کارت حافظهی جانبی تا حجم 128 گیگابایت، نباید نگران محدودیت حافظهی داخلی این گوشی بود. برخلاف تولیدات اخیر سامسونگ این گوشی از دو سیمکارت پشتیبانی میکند. امکان استفاده از شبکهی 4G، Wi-Fi، بلوتوث و رادیو هم برای گلکسی A8 در نظر گرفته شده است. فنآوریهای مکانیابی نظیر A-GPS، GLONASS و Beidou در این گوشی وجود دارند. همچنین گلکسی A8، نمایشگر 5.7 اینچی با رزولوشن 1920 در 1080 و تراکم 386 پیکسل بر اینچ دارد. این نمایشگر از نوع OLED با فنآوری سوپر امولد ساخته شده و برای محافظت از آن از نسخهی چهارم محافظهای گوریلا گلس استفاده شده است. دو دوربین 16 و 5 مگاپیکسلی برای A8 در نظر گرفته شده است. با توجه به بیرون نزدن لنز دوربین از قاب پشتی، جا دادن این دوربین فقط در 5.9 میلیمتر ضخامت، شاهکار سامسونگ در ساخت این گوشی محسوب میشود. باتری این گوشی از نوع لیتیوم-یون و غیر قابل تعویض توسط کاربر است. همچنین، این باتری 3050 میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد. اندروید لالیپاپ نسخهی 5.0 به همراه رابط کاربری اختصاصی سامسونگ با نام تاچویز برای این گوشی در نظر گرفته شدهاند. در مقایسه با سایر گوشیهای سری A، میتوان A8 را برترین گوشی سامسونگ، در این سری دانست. این گوشی در سه رنگ سفید، مشکی و بژ وارد بازار شده است.
معرفی اجمالی محصول «پروژهی صفر»؛ این عبارتی است که سامسونگ در سال 2015 برای توصیف جدیدترین پرچمدار سری «اس» (S) خود بهکار برد. شرکت سامسونگ پس از تجربهی تلخی که با پرچمدار سال گذشتهی خود یعنی «گلکسی اس5» داشت، تصمیم گرفت همهچیز را از نو شروع کند و روحی تازه به کهکشان سری اس بدمد. شاید قبل از ورود اس5 به بازارهای جهانی، بسیاری از طرفداران سامسونگ تصور میکردند این همان پرچمداری است که سامسونگ با آن میتواند به اوج برسد. اما هیچ کدام از این پیشبینیها با واقعیت همراه نشد و سامسونگ در زمینهی فروش پرچمدار سری اساش سال کمفروغی را تجربه کرد. این اتفاقات باعث شد تا سامسونگ به فکر ایجاد تحولی بزرگ در پرچمدار بعدیاش بیافتد و حداقل اینبار صرفا به اضافه کردن ویژگیهای جذاب و کاربرپسند در کنار قدرتمندتر کردن سختافزار بسنده نکند. «گلکسی اس6»، ششامین پرچمدار خانوادهی اس سامسونگ بهشمارمیرود که در روز دهام اسفند ماه سال 1393، در جریان همایش MWC شهر بارسلونای اسپانیا، رونمایی شد. اگر بخواهیم در همین ابتدای کار خیلی خلاصه در مورد گوشی جدید سامسونگ سخن بگوییم، در یک کلام اس6 ورای سایر پرچمداران سامسونگ در پنج سال گذشته است. تحولات ایجاد شده در پرچمدار سال 2015 سامسونگ آنقدر چشمگیر بوده که در مدتی کوتاه توانست نگاه کاربران زیادی ازجمله مخالفان این برند را بهسوی خودش جلب کند. سامسونگ این بار نه از پلاستیک متخلخل برای ساخت بدنهی گلکسی اس6 استفاده کرده و نه از پلاستیک شبه چرم. بهجای این دو، سراغ ترکیبی از فلز و شیشه برای طراحی و ساخت بدنهی پرچمدار جدیدش رفته؛ بدنهای که تا این لحظه، کار کارشناسان حوزهی تکنولوژی را در انتخاب خوشساختترین و بهترین گوشی تولید شده توسط سامسونگ، راحت کرده است. از تولید این گوشی هوشمند خوشساخت و باکیفیت، میتوان به ذکاوت مدیران شرکت سامسونگ پی برد. سامسونگ بهخوبی پی برده بود که عصر قربانی کردن جنس بدنه بهخاطر ویژگیهای نرمافزاری و سختافزاری بهسر آمده و این سیاست دیگر مخاطب چندانی ندارد و باید به ساخت پرچمداری روی آورد که در آن تعادل و توازنی منطقیمیان کیفیت ساخت و امکانات جذاب وجود داشته باشد. گلکسی اس6 دقیقا مصداق همان سیاستی است که سامسونگ مدتها در موردش سخن میگفت؛ سامسونگی که اکنون میتواند جدیدترین دستپختاش را در جمع خوشساختترین گوشیها و مجهزترین پرچمداران ببیند.